0

Lil'Plug Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Geniet alleen of samen met je partner van de Lil'Plug! Deze leuke buttplug is perfect voor een heerlijke anale stimulatie. Hij is voorzien van een krachtige motor met maar liefst 10 verschillende vibratiestanden (3 snelheden en 7 patronen), zodat je hem zo hard of zacht kan zetten als je zelf wilt. Ook zorgen de variërende patronen voor een afwisselende stimulatie. De vibratiestanden zijn te bedienen met de grote knop aan de onderkant. Hou de knop een paar seconden ingedrukt om de toy aan te zetten. Het blauwe led-lampje gaat dan branden. Druk kort op de knop om naar de volgende stand te gaan.

De Lil'Plug is gemaakt van zacht en glad siliconen en heeft een taps toelopende schacht, zodat je hem makkelijk in kan brengen. Hij is oplaadbaar met de magnetische oplaadkabel en is volledig waterproof waardoor je hem ook kunt gebruiken onder de douche of in bad. De buttplug wordt geleverd met luxe opbergetui waarin je de toy veilig op kunt bergen. Ook kun je de Lil'Plug op deze manier makkelijk overal mee naartoe nemen. Maak het speeltje na gebruik altijd goed schoon met water en toycleaner of milde zeep voor een goede hygiëne.

Alternatieven die wij aanraden
-
+