0

Fun Factory - BE.ONE Vinger Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Be.One Vibrator is het eerste speeltje dat jullie allebei kan verwennen tijdens het voorspel! Deze nieuwe vingervibrator zorgt voor een nieuwe seksuele ervaring tijdens het voorspel. Je houdt de vibrator stevig vast tussen twee vingers en streelt over bijvoorbeeld de nek, tepels, dijen, clitoris, testikels of penis van je partner. 

De vibrator heeft 4 krachtige en diepe vibratiestanden en ritmes. De Be.One zet je aan door de grote Fun knop even ingedrukt te houden en het uitzetten gaat op dezelfde manier. Het opladen gaat eveneens gemakkelijk, want de meegeleverde USB-kabel sluit je gemakkelijk aan door middel van magneetjes. Het lampje van de FunFactory Be.One blijft knipperen als hij aan het opladen is en deze zal uitgaan als het opladen gereed is.

Na gebruik kun je de Be.One eenvoudig reinigen onder de kraan met lauwwarm water en toycleaner. Je bergt hem natuurlijk op in de meegeleverde hygiënische opbergcase.

Alternatieven die wij aanraden
-
+