0

Iroha Kushi Plus Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Zijdezacht, fluisterstil en heerlijk in gebruik, de Kushi vibrator uit de Iroha collectie heeft het allemaal. Deze compacte maar krachtige vibrator brengt eindeloos plezier naar de slaapkamer met haar innovatieve design. De Iroha Plus Kushi is volledig gemaakt van soft-touch siliconen materiaal voor optimaal comfort en gebruiksgemak. Het siliconen materiaal is waterproof en stofvrij waardoor jij nog maar aan één ding hoeft te denken: genieten!

Gebruik deze opleg vibrator voor een heerlijke stimulatie van de meest gevoelige plekjes. De Kushi glijdt moeiteloos naar de fijnste plekjes om jou vervolgens te verwennen met haar 5 vibratie standen en 2 vibratie patronen. Eenmaal uitgespeeld is de Kushi eenvoudig op te laden in het oplaadstation. Dit is daarnaast de perfecte plek om je nieuwe toy veilig, hygiënisch en discreet in op te bergen.

Alternatieven die wij aanraden
-
+